Bejelentkezve
RSS
Translate
Honlap-menü
Laza-Radio
<a href='http://www.bithorlo.hu/popupradio.php'>B.H.O. Radio</a>
LAZARADIO
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Belépés
Valuta váltó
Főoldal » 2012 » Június » 6 » Wargaming.net portál
4:19 PM
Wargaming.net portál

Már régóta rebesgették hogy a Wargaming.net az általa készített (illetve még készülő) mindhárom játékot a World Of Tanks, a World Of Warplanes és a World of  Battleship játékokat egy közös rendszeren belül szeretné elérhetővé tenni a felhasználók számára. Azonos felhasználói fiók, azonos gazdasági rendszer alatt. A WG bejelentése szerint hamarosan várható (sőt már elérhető) az új portál amely egy átfogó szolgáltatási rendszeren keresztül kezeli majd mindhárom játékot.

 Az új portál egy könnyen átlátható egyszerű rendszer lesz, amivel egy közös felhazsnálói fiókot (accountot) használhatsz mindhárom játékban, valamint a partner és fan honlapokon is.


Az új rendszer legfőbb jellemmzői:

•Egy célállomás: A portál egyszerű, kényelmes kezelőfelülettel bíró hozzáférést biztosít mindhárom játékhoz, és mutatja be a háborús világot. Játszunk akár legyen az tankkal, hajóval, vagy repülőgépekkel. Egy portálról azonnal elérhetjük amire szükségünk van mindhárom játékkal kapcsolatban.

•Közös gazdasági rendszer: Ez egy igen fontos rész lesz az új szolgáltatásnak. Mindhárom játéknak közös gazdasági rendszere lesz, egyben kezelhetjük az általunk vásárolt játékbéli prémium fizető eszközt az aranyat. Ezen felül az un. szabad tapasztalati pontokat is egy rendszeren belül kezelhetjük. Magyarán szabadon átküldhetjük egyik játékból  másikba akár az aranyukat, akár a nehezen megszerzett (vagy aranyért megvásárolt) szabad tapasztalati pontjainkat.

•Valódi háború az MMO világában: Nagyon komoly funkció lesz. Ugyanis mindhárom játékban lesz majd lehetőség a globális klán csatákban hogy segítség egymást, illetve a saját harcukat a szárazföldi, légi, vagy vízi csapásokkal. Kérhetünk majd pl. a World Of Tankson belül területfoglalás előtt némi légi támogatást. Nem fogja eldönteni a csatát, de könnyebbé teszi majd a harc megkezdését.

Íme egy videó bemutató a rendszerről:



A felsoroltak mellett sok hasznos újdonságot is bevezetnek az új rendszerrel. Például sokkal biztonságosabbá teszik a belépést, és egyszerű és gyors jelszó-emlékeztetőket készítenek amit akár telefonra is elküldenek. Ezen kívül segít, hogy napra kész legyél mindig, mivel a híreket, frissítéseket és a videókat egy helyen találod majd. Légy te is tagja egy milliókból álló közösségnek, egy univerzumban.

Hogy többet megtudj, látogasd meg a Wargaming.net portált:

http://eu.wargaming.net/

forrás : http://wotinfo.gportal.hu/gindex.php?pg=34563311&nid=6208519

Megtekintések száma: 182 | Hozzáadta:: Tomcsek | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Név *:
Email *:
Kód *:
Dátum
Óra
WoT Letöltése
Clan War's
MAPS
-->
Keresés
BannerFans.com
Copyright HUNGARIWOT © 2024