Bejelentkezve
RSS
Translate
Honlap-menü
Laza-Radio
<a href='http://www.bithorlo.hu/popupradio.php'>B.H.O. Radio</a>
LAZARADIO
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Belépés
Valuta váltó
Főoldal » 2012 » Május » 23 » Közép Európa első World of Tanks LAN partija Vác városában!
11:01 PM
Közép Európa első World of Tanks LAN partija Vác városában!



Olajozd meg a lánctalpakat, tankold meg a vasat, élesítsd a lőszert, és indulj! Irány Vác, ahol 2012 június 29. és július 1. között kerül megrendezésre Magyarország, és közép Európa első World of Tanks LAN partija Vác városában! Jó hangulattal, értékes nyereményekkel, remek helyen vár titeket a WARGAMING.NET és a LANSERIES.HU gárdája. A versenyre 5 fős csapatok jelentkezését várják, a nevezési díj 4.000.- forint személyenként. A szabályokról bővebben olvashattok a cikk további részében:

SZABÁLYZAT

Általános rendelkezések:
• A játékosok, akik részt vesznek a rendezvényen, elfogadják és magukra nézve kötelezőknek tekintik az ICL általános szabályzatát, illetve az általuk játszott játék versenyszabályzatát. Továbbá tudomásul veszik, hogy a főadminok döntései felülírhatják, vagy megmásíthatják e szabályokat, ha a körülmények erre okot adnak. 

Az általános szabályzatot ITT http://static.lanseries.hu/rules/altalanos.pdf olvashatjátok. Abban az esetben ha szülői engedélyre van szükséged az arra vonatkozó űrlapot ITT http://static.lanseries.hu/rules/szuloi.pdftalálod.

JÁTÉKSZABÁLYZAT!

• Minden csapat legfeljebb 6 főt nevezhet a versenyre:
- 5 játékos 
- 1 cserejátékos 

• A csapat csak azokkal a játékosokkal játszhat (6 fő) akiket regisztrált a nevezésben. Amennyiben nem regisztrált játékos játszott a csapatban mérkőzést, úgy az a csapat azonnali kizárását vonja maga után. 

• Minden csapatnak ki kell jelölnie egy csapatkapitányt. A csapatkapitány felelősséggel tartozik a csapatáért. Csak csapatkapitány kommunikálhat az adminokkal. A mérkőzések végén a csapatkapitánynak kell leadnia az eredményt és jeleznie, ha szabálysértés történt, illetve ha óvni kíván a csapat, azt is neki kell bejelentenie. 

• A csapatok a meccs végétől számított 10 percen belül kötelesek feltölteni a replay-t és a screenshotokat a helyszínen kijelölt FTP-re. Amennyiben ezt nem teszik meg, az a meccs elvesztését vonja maga után. 

• A csapatoktól elvárjuk a sportolókhoz méltó magatartást. Sportszerűtlen viselkedés kizárást vonhat maga után. 

• Custom modellek, skinek, hangok, pálya textúrák a res_mods folder-be engedélyezve vannak. Hit zone és egyéb találati pontokat jelölő skin használata TILOS! Kizárást von maga után. 

• Tilos mindenfajta segédprogram (cheat) használata, amely a játékost jogosulatlan előnyhöz juttatja. Ha valaki ilyen nemű programot használ, vagy tárol a gépén, annak büntetése: kizárás és egy éves eltiltás.

LEBONYOLÍTÁS

Csapatok : 5 vs. 5
Játékidő : 10 perc / 10 mins
Játék mód : best of 3.
(elődöntő / semifinal: best of 5, döntő és bronz mérkőzés: best of 7)
Pályák: Ensk, Province, Mines, Ruinberg, Siegfried Line, Himmelsdorf, Murovanka, Malinovka

Eldöntendő pálya : Abbey 

Tank eloszlása :
- bármilyen nemzetet lehet használni 
- prémium tankok engedélyezve 
- 1db francia tank van engedélyezve 
- arty nincs engedélyezve 

Tank tier megjelölés:
- tier8 heavy
- tier8 medium
- tier5 light
- össztier / total tier: 37 

Modulok, kiegészítők:
- modulok engedélyezve
- kiegészitők használata lehetséges
- gold kiegészitők használata TILOS 

A Best of 3 játékmód / The Best of 3 game modes:
- a meccs kezdés ideje előtt 10 perccel létre kell hozni a szobát (ezt a hazai csapat kapitányának kell megtennie). 
- kezdés előtt 5 perccel mind a 2 csapat tagjainak bent kell lennie a - az a csapat a nyertes aki a 3 csatából a legtöbb győzelmet szerzi.
- amennyiben a 3. csata döntené el, hogy melyik csapat nyer akkor eldöntendő csatára kerül sor.
- hazai csapat választ oldalt.
- minden map között 5 perc felkészülési idő áll a csapatok rendelkezésére. 

A csata véget ér, ha:
- az ellenfél összes tankja meghalt
- bázis elfoglalásra kerül
- játék idő lejár 

Pontozás:
- győztes csapat 2 pont
- vesztes csapat 0 pont
- döntetlen esetén 1-1 pont mindkét csapatnak 

Egyéb (óvás esetére):
- minden játékosnak kötelező replay-t felvenni
- minden játékosnak kötelező a betöltés idő alatt készítenie egy screenshot-ot a saját képernyőjéről úgy, hogy csapat társai is látszódjanak. 

• Csoportmérkőzések: A nevezett csapatok csoportokba lesznek beosztva. A csoportbeosztás a meccslevezető program véletlen generálja le. Minimum 16 csapat esetén alsó és felsőágra kerülnek a csapatok: egy csoport 1. és 2. helyezettje felső, illetve 3.-4. helyezettje pedig alsóágra kerül.

• Amelyik csapat kikap felsőágon, az lekerül alsóágra, amelyik csapat kikap alsóágon, az kiesik a versenyből. Ezen szisztéma szerint a felső ág győztese kerül össze a döntőben az alsó ág győztesével. 

• Minden csoportba bekerül egy-egy kiemelt csapat, akiket eddigi teljesítményük és eredményeik szerint a főadmin oszt be egy-egy külön csoport élére. Ezek után a maradék csapatok véletlenszerűen lesznek besorsolva az így kialakított csoportokba. 

• Annak eldöntésére, hogy mely csapatok jutnak tovább, pontozásos rendszert használunk. Miután a csoportmérkőzéseknek vége, az alábbi szempontok alapján dől el a végleges sorrend:

- Magasabb számú szerzett pont 
- Egymás elleni eredmény a csoportmeccsek alatt 
- Jobb nyert/vesztett kör arány 

• Ha egy csapat elhagyja a versenyt úgy, hogy lenne még meccse, akkor ezeket a meccseket automatikusan elvesztik, és a csapat eddigi meccseit számítják bele a pontszámba. 

• Ha egy csapat elhagyja a versenyt miután már továbbjutott a csoportból a Double Elimination rendszerbe, akkor az a klán veszi át a helyét, aki a ranglétrán alatta van.

Röviden nagyjából erre kell majd számítani. Persze vannak ég homályos foltok, de idővel mindenre fény derül és lehet alaposabban informálódni a LANSERISES weboldalán.

Vélhetően a klánoké lesz majd a főszerep. hisz a klánokból előbb összejön egy jó csapat. Persze biztosan lesznek baráti társaságok, haveri körök is és ne feledkezzünk meg a külföldiekről sem. Ez egy nemzetközi verseny a közép európai játékosok számára. sok sikert minden magyar csapatnak aki el fog indulni a versenyen.

Megtekintések száma: 269 | Hozzáadta:: Tomcsek | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Név *:
Email *:
Kód *:
Dátum
Óra
WoT Letöltése
Clan War's
MAPS
-->
Keresés
BannerFans.com
Copyright HUNGARIWOT © 2024