Bejelentkezve
RSS
Translate
Honlap-menü
Laza-Radio
<a href='http://www.bithorlo.hu/popupradio.php'>B.H.O. Radio</a>
LAZARADIO
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Belépés
Valuta váltó
Főoldal » 2012 » Augusztus » 5 » Jön a 8.0 update :)
7:52 PM
Jön a 8.0 update :)


Épphogy megkaptuk a 7.5 verziót, máris szivárognak a hírek a 8.0 verzió érkezéséről. Az előrejelző pletykák szerint szeptember végén várható az érkezése. Jelentős változást fog hozni ez a verzió, hiszen az eddigi tervek szerint a 8.0 verzióval érkezik a régóta beígért új fizikai motor, valamint jelentős grafikai változást is kapunk. Egy 3 perces bemutató videó is megjelent, amit nagyon érdemes megtekinteni.

Az új fizikai motorról már adtam hírt több alkalommal. Tervezték a bevezetését már a 7.0 verzióval is, de aztán mégis inkább eltolták az érkezését. Őszintén nem tudom eldönteni, örüljek-e a dolognak vagy sem. Gyökeresen meg fog változni miatta ismét a játékmenet. Át kell értékelni magunkban az eddig megszokott játék stílusunkat. A grafikai újítás személy szerint nekem nagyon tetszik. Érdemes figyelni a fény, árnyék változásokat, a megvilágítás életszerűségét, a vízfelület fejlődését. Végre egy tényleg igazán szép játékot kapunk. Persze kérdéses, hogy a gyengébb gépekkel rendelkezőknél ez mennyire fogja majd kiverni a biztosítékot. A játék, minden eddigi optimalizálás ellenére, egyre inkább több grafikai erőt igényel, bár véleményem szerint 2012-höz képest még mindig nagyon alacsony a gépigény, a többi, manapság megjelent játékhoz képest. Persze ez nemigen vigasztalja azokat akiknek 4-6 éves masina ketyeg az asztalon, főleg ha a vásárlás, építés idején is alig ütötte meg az alsó közép kategóriát. 

A bő lére engedett bevezető után lássuk a bemutató videót a 8.0 verzióval érkező grafikai „optimalizálásról”:



http://wotinfo.gportal.hu  álltal már régebbi cikkben bemutatott videót sem árt újra megnézni, főleg azoknak akiknek elkerülte a figyelmét. A fejlesztői videó még 2011 nyarán jelent meg, azóta remélhetőleg nagyon sok dolgot megváltoztattak a fizikai motor jellemzőiben, de egy tájékozódási alapnak valószínűleg még most is megfelel:



A 8.0 verzióval egyéként természetesen ismét kapunk majd pár új térképet, és elvileg érkeznek az új orosz TD-k. Kapunk egy új teljesen új orosz TD ágat. Látható már az új TechTree orosz változata is, aki kíváncsi ITThttp://4.bp.blogspot.com/-S2KADPWStN8/UBuIQ48pOrI/AAAAAAAAAPg/i4NVRFsOqKw/s1600/ussr-_full%28ru%29_new.jpg megtalálja.

Az új garfikai fejlesztéseknek köszönhetően valószínűleg nagy változások lesznek az addonok terén is. Eleinte lesz egy kis pangás, amíg felveszik a ritmust az addon fejlesztők. Véleményem szerint picit várhattak volna még a dologgal, bár az is igaz, hogy a szeptemberi ígéretből, a WG szokásait figyelembe véve könnyen lehet október vége is :)

Megtekintések száma: 456 | Hozzáadta:: Tomcsek | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Név *:
Email *:
Kód *:
Dátum
Óra
WoT Letöltése
Clan War's
MAPS
-->
Keresés
BannerFans.com
Copyright HUNGARIWOT © 2024